zaterdag 7 december 2013

HBV Jumpers - Challengers | eindstand 80 - 54

De eerste competitieronde werd zaterdagavond afgesloten met de lastige uitwedstrijd tegen HBV Jumpers in den Haag. Met een smalle selectie ( 5 speelsters) aangevuld met Maaike Tijssen en Ria Berkhout moest de klus geklaard worden.
Na matig te zijn begonnen konden de Dames van The Challengers eindelijk hun vertrouwde ritme oppakken om op die manier een eerder opgelopen achterstand nagenoeg ongedaan te maken.
Stand na de 1e periode 21 - 20

Vol overgave werd er aan de 2e periode begonnen maar opgezweept door de meegereisde fans verdween de rust en daarmee ook het overleg in de aanval wat leidde tot zeer veel balverlies en de daarbij behorende teleurstellende ruststand van 48 - 31.

In de rust werden alle eerder gemaakte afspraken nog eens doorgenomen en op die manier kwam er meer rust en overleg de 2e helft was dan ook spannend en leuk om naar te kijken.
Het is dan spijtig dat je met een smalle selectie moet spelen want je komt dan op beslissende momenten net een beetje te kort waardoor de thuisploeg een verdiende 80 - 54 overwinning kon boeken.

Na de jaarwisseling wordt aan de 2e competitieronde begonnen met andere teams als de 1e ronde en staan The Challengers Dames voor een nieuwe uitdaging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten