zaterdag 1 november 2014

The Challengers - Binnenland (ruststand 16 - 32, eindstand 51 - 58)

Door Coach Martin Moerman

Zaterdag wachtte een zeer zware klus  als regerend landskampioen Binnenland op bezoek komt in de FBK hal. Dat de ploeg uit Barendrecht indruk maakten op de dames van The Challengers was al snel duidelijk want als er na enkele minuten spelen 0-8 op het scorebord prijkt dan is het begin niet goed.
Na een time-out wisten de The Challengers zich goed te herstellen om met een 10-15 de 1e periode af te sluiten. In de daarop volgende 2e periode grossierde de dames in balverlies om op die manier de geroutineerde dames uit Barendrecht aan een comfortabele 16-32 ruststand te helpen.

Na de hervatting werd al snel duidelijk dat de Dames niet van plan waren om zich neer te leggen bij een verliespartij. Er werd door iedereen keihard verdedigd en de inzet werd beloond, want stap voor stap kwam de thuisploeg dichterbij. Het in grote getale aanwezige thuispubliek ging er ook eens helemaal achterstaan en in een kolkende FBK hal werd een grootse eindspurt ingezet.
Jammer genoeg werden niet alle scoringskansen benut en moesten The Challengers dames alsnog hun meerdere erkennen in het team uit Barendrecht, maar kon iedereen met opgeheven hoofd moegestreden het veld verlaten.
Eindstand  51 - 58

Topscore Marcelle Noordanus 19 en Roosmarijn Stokman 8.Geen opmerkingen:

Een reactie posten