zaterdag 4 oktober 2014

BC Apollo - The Challengers (ruststand 33 -12, eindstand 70 - 29)

BC Apollo, een team dat bestaat uit zeer geroutineerde speelsters was zaterdagavond de tegenstander van The Challengers dames.
Aan het begin van de wedstrijd was er weinig te merken van het niveau verschil de ploeg uit Hoofddorp nam direct een 0-6 voorsprong, in die fase werd er snoeihard verdedigd en ook aanvallend zag het er goed uit.
Toch was het verschil in ervaring te groot om de eerder opgedane voorsprong te behouden. Zeker als er aan het eind van de 2e periode onzekerheid in het team van The Challengers sluipt, er wordt veel balverlies geleden en ook de onderlinge communicatie is verre van optimaal, met als resultaat een 33-12 ruststand.

De pauze was dan ook zeer welkom om als team het een en ander door te praten. Na de hervatting een herboren The Challengers  wat ook nu weer vocht voor iedere positie op het veld wat resulteerde in mooie score's aan het begin van de 3e periode.
Gezien de ruststand was het allang geen wedstrijd weer maar door het harde werken plus het feit dat er als team werd samengewerkt was het wel een aantrekkelijke 2e helft om naar te kijken.

Topscore:  Marcelle Noordanus 15  Roosmarijn Stokman 5 en Maxime Broekhof  4.

Geschreven door coach Martin Moerman

1 opmerking:

  1. Pittige game dames, veel meer was er niet uit te halen helaas. Hahaha jammer Lau, maak je een paar punten, staan ze er niet op ;-)

    BeantwoordenVerwijderen