zaterdag 1 maart 2014

Dames 1 wint haar eerste wedstrijd!

Het hing al de hele week in de lucht, de dames 1 gingen zaterdag 1 maart van Cady 73' winnen!
Dit wist iedereen, de goede win geest was tot ons getreden! Martin was hier ook van overtuigd waardoor hij driedubbel zo hard baalde dat hij niet kon coachen die wedstrijd. Hij moest naar Belgenland! Maar Martin had uiteraard een top vervanging geregeld... Michiel Beckman!

Joyce moest helaas deze wedstrijd laten lopen, omdat zij teveel last heeft van haar hamstring. Ria kon gelukkig haar vervangen. Maxime kon gelukkig na een maand wel weer aan de bak.

De wedstrijd begon met Esmee, Laura, Roos, Jeanita en Noreen. En op wat voor manier?! Jeetje!
De training op de aanval heeft zijn welbekende vruchten afgeworpen. Ja dames echt ook al die dingen zonder bal! De ene mooie aanval na de andere werd gelopen en het vijftal ging als een tornado het veld over. Een 17-0!!! Run was het gevolg.
Dat was lekker binnenkomen voor Michiel, hij had niets te klagen.

Maar de dames 1 zou dames 1 niet zijn om niet even de tegenstander wat te gunnen en zelf wat meer af te wijken van de speeltijl. Hup de snelheid in de aanval ging erin, het werd natuurlijk chaotisch en cady kwam uiteraard terug. Rust: 23-15

Voor Michiel was het duidelijk het derde kwart moesten we weer beginnen met een 15-0 run ofzo! Oké oké dat vond die wat overdreven, maar we moesten echt weer goed beginnen.
Nou wat nou overdreven? Het vijftal ging weer tornado stijl over het veld heen en er was weer een grote run te aanschouwen.
Het ging heerlijk en iedereen droeg zijn steentje bij! De verdediging zat potdicht. Maar goed even de teugels laten vieren (natuurlijk, zo lief zijn we) en cady wat meer ruimte geven en ze krabbelde weer op!
Soort tweede herrijzing. Knap maar niet goed genoeg om de dames 1 nog in te halen. De laatste drie minuten was overleven en vooral heel blijven. De klok stoppen was het spelbeeld, maar daarvoor was het gat te groot. 52-45!

EINDELIJK DAAR DE WINST VOOR DAMES 1!!! Meer dan verdiend. De vreugde was enorm en het smaakt naar meer.
Michiel bedankt voor het coachen, je bracht de goede winstgeest naar boven!! Je staat op de vervangerslijst boven aan hoor!

Nu op naar volgende week, dit keer weer gewoon met onze geliefde Martin en Jans. Daar zal dames 1 even laten zien wat voor moois die twee hebben gemist!

Adios.

Geschreven door: Maxime Broekhof

Geen opmerkingen:

Een reactie posten