zaterdag 1 februari 2014

Zoebas - The Challengers Dames1 ruststand 27 - 29 eindstand 61 - 52

Het begin van een wedstrijd blijft voor de dames van The Challengers altijd een lastig klus, ondanks een goede warming up en toegevoegde ervaring van Ria Berkhout en Inge Voorhuis was het vertoonde spel ook nu weer matig.
Er waren al bijna 7 minuten voor bij voordat er voor The Challengers dames een score was te noteren, waar het aanvallende deel  van het spel dus te wensen overliet was de passie en intensiteit in de verdediging zeer hoog  waardoor er gelukkig geen grote achterstand ontstond.

Wanneer het dan aanvallend ook gaat draaien wordt de 1e periode toch met winst afgesloten. Ook de 2e periode wisten de The Challengers dames met winst af te sluiten, waardoor er met een kleine voorsprong aan de 3e periode werd begonnen.
In deze fase was het te gejaagd spelen wat voor onnodig balverlies zorgde en op die manier de tegenstander de gelegenheid de gelegenheid gaf om op voorsprong te komen.
Met een achterstand van 7 punten moesten de dames in de achtervolging om tot winst te komen en de mogelijkheden waren er, maar fouten last in de slotfase 1 speelster met 5 persoonlijke fouten op de bank en driespeelsters met ieder 4 fouten op het veld verhinderde echter dat de winst mee naar Hoofddorp kon
Het was een zeer boeiende wedstrijd die helaas is verloren maar ook nu lieten de dames zien waartoe zij in staat zijn en komt een overwinning steeds dichterbij.

Geschreven door: Martin Moerman


Geen opmerkingen:

Een reactie posten